Πολιτική
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Αραιές νεφώσεις, που στα δυτικά κεντρικά και στα νότια βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι, θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Ιόνιο πολύ ισχυροί. Στις υπόλοιπες περιοχές, θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική προγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Ανεμοι ασθενείς. Θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα

σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στην Ανατολική Πελοπόννησο. Ανεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς και στα νότια μέτριοι. Θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Ανεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς. Θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.

Για αύριο Σάββατο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ως προς τις ελάχιστες τιμές.