Πολιτική
Δευτέρα, 03 Μαΐου 2004 12:56

Η σύνθεση της Κ.Ε. ευρωεκλογών του ΠΑΣΟΚ

Στην κεντρική επιτροπή ευρωεκλογών 2004 του ΠΑΣΟΚ εκτός από τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου, το γραμματέα της Κ.Ε. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον επικεφαλής της εκστρατείας Ευάγγελο Βενιζέλο συμμετέχουν επίσης:

1. Τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου (Τ. Αντωνίου, Μ. Αποστολάκη, Χρ. Αράπογλου, Κ. Γείτονας, Φ. Γεννηματά, Δ. Θάνος, Α. Κακλαμάνης, Α. Κοτσακάς, Π. Κουκουλόπουλος, Γ. Κουτσούκος, Γ. Παναγιωτακόπουλος).

2. Οι πρώην γραμματείς της Κ.Ε. Α. Τσοχατζόπουλος, Κ. Σκανδαλίδης, Κ. Λαλιώτης.

3. Ο γραμματέας της Κ.Ο., τα μέλη του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι έξι συντονιστές με τους αναπληρωτές της Κ.Ο., ο δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κ.Ο τα μέλη της οποίας εντάσσονται στον εκλογικό σχεδιασμό.

4. Οι σημερινοί ευρωβουλευτές οι οποίοι μαζί με τους πρώην ευρωβουλευτές ενεργοποιούνται στο πλαίσιο της επιτροπής.

5. Οι πρώην επίτροποι Β. Παπανδρέου, Χ. Παπουτσής, Α. Διαμαντοπούλου

6. Ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Π. Αυγερινός

7. Οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών Γ. Χαραλαμπόπουλος, Κ. Παπούλιας, Θ. Πάγκαλος και Τ. Γιαννίτσης.

8. Οι γραμματείς των σχετικών τομέων της Κ.Ε., Λ. Κατσικαρέλης, Ν. Αθανασάκης, Ν. Σαλαγιάννης, Γ. Δριβελέγκας, Π. Λάμπρου, Β. Γερανίδης και το μέλος της Κ.Ε. Μαριλ. Ξεναγιαννακοπούλου ως σύνδεσμος με το επιστημονικό επιτελείο της ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο.

9. Ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Π. Καμάς.

10. Οι Ν. Λιόλιος και Γ. Μότσος ως σύνδεσμοι με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ε.Ε.

11. Οι δήμαρχοι Πατρών Α. Καράβολας και Ηρακλείου Γ. Κουράκης και ο νομάρχης Αθηνών Γ. Σγουρός ως σύνδεσμοι με τα στελέχη του μετέχουν στην επιτροπή περιφερειών της Ε.Ε.

12. Οι πρόεδροι των μεγάλων τριτοβάθμιων οργανώσεων Χρ. Πολυζωγόπουλος, Σπ. Παπασπύρος, Δ. Ασημακόπουλος, Τζ. Καραμίχας και Γ. Βαρδακαστάνης.

13. Οι γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών Α’ Αθήνας Διον. Λυμπεράκης, Α΄Θεσσαλονίκης, Ν. Κριθαρίδης και της περιφέρειας Ηπείρου Ν. Τζαβάρας.

14. Οι καθηγητές Π. Ιωακειμίδης, Χ. Παμπούκης, Γ. Παπαδημητρίου και Θ. Σακελλαρόπουλος, ως σύνδεσμοι με την ομάδα επιστημονικής υποστήριξης στην οποία μετέχουν ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι του ΙΣΤΑΜΕ και άλλων ερευνητικών κέντρων, καθώς και οι Γ. Ανωμερίτης (βουλευτής), Π. Γερουλάνος (πρ. γ.γ. Απόδημου Ελληνισμού), Δ. Δόλλης (πρ. γ.γ. Απόδημου Ελληνισμού), Δ. Στεφάνου (δικηγόρος), Δ.Δρούτσας (πανεπιστημιακός), Μ. Κοππά (πανεπιστημιακός), Π. Κουπέγκος (γραμματέας στην Ευρωπαϊκή Σοσιαλιστική Ομάδα), Π. Μπεγλίτης (πρ. εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ), Γ. Παπακωνσταντίνου (δικηγόρος, οικονομολόγος), Α. Ρόντος (πρ. πρέσβης εκ προσωπικοτήτων), Π. Συναδινός (πρ. γ.γ. υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας, πρ. δ/νων σύμβουλος Αθήνα 2004) ως σύνδεσμοι με ομάδες εργασίας από το χώρο του πνεύματος, των τεχνών, της κοινωνίας των πολιτών, των μεταναστευτικών ρευμάτων, των ΜΜΕ, της επιχειρηματικής δράσης, του αθλητισμού κλπ., οι οποίες θα επεξεργαστούν ειδικές θεματικές ενότητες της σύγχρονης εποχής.

15. Οι πρώην γενικοί γραμματείς Δ. Δασκαλάκης, Θ. Θεοδωράκης, Κ. Θέος, Κ. Καρτάλης, Λ. Μενδώνη, Β. Μπελεζίνη, Η. Πλασκοβίτης, Ε. Κουτσιμπού, Β. Βαλασσόπουλος ως σύνδεσμοι με τους χειριστές των θεμάτων της τελευταίας ελληνικής Προεδρίας.