Αθλητικά
Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 17:00

Θρίαμβος της Μάντσεστερ Σίτι με Τότεναμ, ρεκόρ ο Αγουέρο

Μοναδική παράσταση έδωσε ο Σέρχιο Αγουέρο στο «Έτιχαντ», στο θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τότεναμ με 4-1 για την 8η αγωνιστική στην αγγλική πρέμιερ λιγκ.

 

Μοναδική παράσταση έδωσε ο Σέρχιο Αγουέρο στο «Έτιχαντ», στο θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τότεναμ με 4-1 για την 8η αγωνιστική στην αγγλική πρέμιερ λιγκ.

Ο άσος της Σίτι έκανε «πόκερ» σκοράροντας όλα τα γκολ της ομάδας του απέναντι στην προσεχή αντίπαλο του Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα Λιγκ, που πήρε ένα σκληρό μάθημα από την πρωταθλήτρια.

Το «σόου» του Αγουέρο, σε μια περιπετειώδη αναμέτρηση, ξεκίνησε στο 13΄, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Κρίστιαν Έρικσεν ισοφάρισε για τους «πετεινούς».

Στο 20΄ όμως ο Αργεντινός επιθετικός διπλασίασε με πέναλτι, ενώ στο 32΄ ο Ούγκο Λιορίς απέκρουσε το νέο χτύπημά του από τα 11 μέτρα ενώ το ίδιο έπραξε από την απέναντι πλευρά ο Τζο Χαρτ στο 62΄, στην εκτέλεση του Ρομπέρτο Σολδάδο.

Η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και το πλήρωσε. Στο 67΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Φεντερίκο Φάτσιο, υποπίπτοντας ταυτόχρονα σε πέναλτι και ο Αγουέρο έγραψε το 3-1 (68΄), για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος στο 75΄ με το τέταρτο τέρμα του.

Να σημειωθεί πως ήδη με το δεύτερο γκολ του ο Αγουέρο είχε γράψει ιστορία, καθώς έφτασε στα 59 γκολ (61 συνολικά) κι έγινε ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στην ιστορία του συλλόγου στην πρέμιερ λιγκ.