Πολιτική
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά, με βόρειους βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς ανέμους, και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Τοπικές νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Ανεμοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία από 9 έως 25 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Σχεδόν αίθριος καιρός. Ανεμοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί αργότερα δυτικοί. Θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.

Για αύριο Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σε μικρή άνοδο.