Αθλητικά
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 15:21

Μπάσκετ: Θέλει Ολυμπιακό ο Κολέ

Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Βενσάν Κολέ, την οποία ο εκλέκτορας της Εθνικής Γαλλίας και τεχνικός της Στρασμπούρ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Equipe», μπορεί σε πρώτη φάση να απορρίφθηκε από το σύλλογό του, ωστόσο το θέμα ενδέχεται να μην έχει κλείσει.

 

Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Βενσάν Κολέ, την οποία ο εκλέκτορας της Εθνικής Γαλλίας και τεχνικός της Στρασμπούρ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Equipe», μπορεί σε πρώτη φάση να απορρίφθηκε από το σύλλογό του, ωστόσο το θέμα ενδέχεται να μην έχει κλείσει.

Ο Κολέ φέρεται να κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον αλλά και την προοπτική των «ερυθρόλευκων» που, σαφέστατα, αποτελεί το βήμα παραπάνω στην καριέρα του σε επίπεδο συλλόγων και θα καταβάλει προσπάθεια να αποδεσμευθεί από τη συμφωνία με το σύλλογό του για να έρθει στην πειραϊκή ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportando» ο Γάλλος προπονητής θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Στρασμπούρ, από τον οποίο θα ζητήσει να μην εξαντλήσει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του, προκειμένου να μη χάσει την ευκαιρία που του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Σε κάθε περίπτωση, βεβαίως, τα πάντα εξαρτώνται από τη θέληση του «ισχυρού άνδρα» της γαλλικής ομάδας, Μαρτιάλ Μπεγιόν, ο οποίος αρχικά εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο Βενσάν δεν παραχωρείται, εκτός αν οποιοσδήποτε σύλλογος πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για αποζημίωση».