Αθλητικά
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 20:15

Μπάσκετ: «Νομικές εφευρέσεις» η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε να περάσει χωρίς ανακοίνωση ούτε το αίτημα του Ολυμπιακού προς την ΕΟΚ για να κατακυρωθεί υπέρ του πειραϊκού σωματείου ο αγώνας των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ. 

 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε να περάσει χωρίς ανακοίνωση ούτε το αίτημα του Ολυμπιακού προς την ΕΟΚ για να κατακυρωθεί υπέρ του πειραϊκού σωματείου ο αγώνας των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ. 

«Γελάνε ακόμα και σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά με το νέο παραλήρημα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός τους οποίους πάντως κατανοούμε: Από τη στιγμή που -χρόνια τώρα- δεν μπορούν να νικήσουν στο γήπεδο, αναζητούν τρόπους για να χαρούν, να νικήσουν με ΚΑΘΕ τρόπο» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση του πρωταθλητή Ελλάδας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ισχυρίζεται πως «οι νομικές τους εφευρέσεις δεν έχουν προηγούμενο. Αίφνης ανέσυραν διατάξεις για ερασιτεχνικά σωματεία! Η σύγχυση είναι προφανής. Ό,τι βολεύει κάθε φορά. Τα πυροτεχνήματα, όμως, σβήνουν όσο εύκολα ανάβουν».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Κατόπιν όλων αυτών δίνουμε την εξής συμβουλή: Να αλλάξετε νομικούς διότι όπως ήδη γνωρίζετε, σας έρχεται χιονοστιβάδα υποθέσεων αθλητικού, οικονομικού, φορολογικού, αστικού και ποινικού ενδιαφέροντος».