Αθλητικά
Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 10:47

Ξιφασκία: Βουγιούκα και Τσουρούτας στον Ολυμπιακό

Στον «γαλαξία» των Ελλήνων πρωταθλητών που διατηρεί στα τμήματά του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ήρθε να προστεθεί η Βάσω Βουγιούκα, η οποία θα είναι το πρώτο όνομα στο τμήμα ξιφασκίας που από φέτος θα λειτουργεί στο πειραϊκό σωματείο. 

 

Στον «γαλαξία» των Ελλήνων πρωταθλητών που διατηρεί στα τμήματά του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ήρθε να προστεθεί η Βάσω Βουγιούκα, η οποία θα είναι το πρώτο όνομα στο τμήμα ξιφασκίας που από φέτος θα λειτουργεί στο πειραϊκό σωματείο.

Εκτός της «χάλκινης» 28χρονης πρωταθλήτριας Ευρώπης και έκτης Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο το 2012, ανακοινώθηκε επίσης ο 27χρονος πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Τσουρούτας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

«Ένα ακόμη Ολυμπιακό άθλημα είναι πλέον στην "οικογένεια" του Ολυμπιακού ΣΦΠ. Ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας απέκτησε τμήμα ξιφασκίας, θέλοντας να πρωταγωνιστήσει, αλλά και παράλληλα να "καλλιεργήσει" ένα ακόμη άθλημα που είναι στο πρόγραμμα των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει ότι στο δυναμικό του ανήκουν πλέον δυο καταξιωμένοι αθλητές, η Ολυμπιονίκης Βάσω Βουγιούκα και ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος Γιώργος Τσουρούτας.

Οι δυο αθλητές, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της μεταγραφής τους στον Ολυμπιακό, επισκέφτηκαν τα γραφεία του συλλόγου, φωτογραφήθηκαν με το κασκόλ της αγαπημένης τους ομάδας και θέλησαν να ευχαριστήσουν τον σύλλογο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την πραγματοποίηση του ονείρου τους».