Αθλητικά
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 15:15

Χαρέιντε: Ασταθής και λιγότερο δυνατός εκτός έδρας ο Ολυμπιακός

Περίπου βέβαιος ότι η ομάδα του θα νικήσει τον Ολυμπιακό αύριο εμφανίστηκε ο προπονητής της Μάλμε, Άγκε Χαρέιντε, στη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει των αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

 

Περίπου βέβαιος ότι η ομάδα του θα νικήσει τον Ολυμπιακό αύριο εμφανίστηκε ο προπονητής της Μάλμε, Άγκε Χαρέιντε, στη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει των αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Νορβηγός τεχνικός εκτιμά ότι η Σάλτσμπουργκ, την οποία η Μάλμε απέκλεισε για να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης, διαθέτει καλύτερη ομάδα από τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους χαρακτήρισε ασταθείς και σε κάθε περίπτωση συγκρότημα με λιγότερη ποιότητα από τη Γιουβέντους, από την οποία οι Σουηδοί ηττήθηκαν 2-0 στο Τορίνο, στην πρώτη αγωνιστική.

«Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό, έχει μεγαλύτερη συνοχή. Ο Ολυμπιακός είναι λίγο ασταθής στο παιχνίδι του. Στο παιχνίδι με την Ατλέτικο ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ κλειστά πίσω, ενώ ο αντίπαλός του ''χάρισε'' ένα γκολ. Θα δούμε αύριο ποια είναι η καλύτερη ομάδα» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Χαρέιντε.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν εμφανίζεται το ίδιο δυνατός όταν παίζει μακριά από την έδρα του. «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στον Πειραιά, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους εκτός έδρας αγώνες του» είπε, προσθέτοντας ότι η ήττα του πρωταθλητή Ελλάδας από τον Ατρόμητο «δεν έχει καμία σημασία».

Όσο για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ανέφερε ότι «ο Χάλστι έκανε προπόνηση και θα είναι έτοιμος, το ίδιο και ο Ρικαρντίνιο ενώ για τον Μολίνς ακόμη δεν ξέρουμε».

Από τους ποδοσφαιριστές της Μάλμε παρέστη ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ, ο οποίος δεν πρωτοτύπησε. «Αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες με με τον ίδιο τρόπο, έτσι λοιπόν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό».

Ο έμπειρος επιθετικός ρωτήθηκε επίσης για συμβολή του Χαρέιντε στην καλή πορεία της Μάλμε. «Έχει δώσει ηρεμία στην ομάδα. Έχουμε καλό κλίμα και παρά το ότι έχουμε δοκιμάσει πολλά σχήματα ανταπεξήλθαμε απέναντι σε όλους τους αντίπαλους που αντιμετωπίσαμε» απάντησε.