Αθλητικά
Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 20:54

Κύπελλο Ελλάδας: Η Καλαμαριά «ταπείνωσε» τον ΠΑΟΚ

Με νέα έκπληξη ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά τη νίκη των Χανίων στο Αγρίνιο το απόγευμα, λίγες ώρες αργότερα ο Απόλλων Καλαμαριάς νίκησε τον ΠΑΟΚ 1-0 με γκολ του Ευσταθίου στο 18΄, σε παιχνίδι για τον 2ο όμιλο.

Με νέα έκπληξη ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά τη νίκη των Χανίων στο Αγρίνιο το απόγευμα, λίγες ώρες αργότερα ο Απόλλων Καλαμαριάς νίκησε τον ΠΑΟΚ 1-0 με γκολ του Ευσταθίου στο 18΄, σε παιχνίδι για τον 2ο όμιλο.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο «Δικέφαλος» φάνηκε να αντιμετωπίζει τον αγώνα σαν αγγαρεία, σε αντίθεση με τους τυπικά γηπεδούχους που προσπάθησαν αρκετά στο «Καυτανζόγλειο» και πέτυχαν να υποχρεώσουν το μεγάλο αντίπαλό τους στην πρώτη φετινή ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να αφήσει εκτός αρκετούς βασικούς ενόψει των απαιτητικών υποχρεώσεων σε Σούπερ Λίγκα και Γιουρόπα Λιγκ, όμως αυτοί δεν τον δικαίωσαν, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο χωρίς επίσημο αγώνα στα πόδια του αλλά και προπονητή, καθώς ο Αλέξης Αλεξίου απομακρύνθηκε πριν από μερικές ημέρες. 

Οι «Πόντιοι» και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που νωρίτερα είχε νικήσει την Κέρκυρα με το ίδιο σκορ, τέθηκαν επικεφαλής στον όμιλο, αφήνοντας πίσω τους ΠΑΟΚ και Κέρκυρα.