Αθλητικά
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 22:36

Μίτσελ: Δεν παίξαμε καλά

Το αποτέλεσμα ήταν το μοναδικό θετικό στοιχείο κι εκείνο που κρατά ο Μίτσελ από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας, που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» 1-0 και μάλιστα με αυτογκόλ. 

Το αποτέλεσμα ήταν το μοναδικό θετικό στοιχείο κι εκείνο που κρατά ο Μίτσελ από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας, που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» 1-0 και μάλιστα με αυτογκόλ. 

Σε δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση του OTE TV ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε ότι οι αλλαγές στην ενδεκάδα ήταν επιβεβλημένες, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος που ακολουθεί τον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του δεν έπαιξαν καλά. 

«Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα μπροστά μας. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, την επόμενη Τετάρτη έχουμε τον αγώνα με τη Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και ήθελα να δω όλους τους παίκτες μου» είπε ο Μίτσελ.

«Από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου έμεινα ικανοποιημένος, όχι όμως από την εμφάνισή μας. Αγωνιστήκαμε πολύ κάτω από τις δυνατότητές μας» συμπλήρωσε.