Αθλητικά
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 15:58

Ο Πελεγκρίνι θέλει να κρατήσει τον Λάμπαρντ

Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, παραδέχθηκε ότι είναι θετικός στην επέκταση δανεισμού του Φρανκ Λάμπαρντ στην ομάδα του και μετά τον Ιανουάριο.

 

Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, παραδέχθηκε ότι είναι θετικός στην επέκταση δανεισμού του Φρανκ Λάμπαρντ στην ομάδα του και μετά τον Ιανουάριο.

Ο Λάμπαρντ έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και υπέγραψε στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι, αλλά παραχωρήθηκε στους «πολίτες» δανεικός για έξι μήνες και σκόραρε εναντίον της πρώην ομάδας του την Κυριακή, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την πρωταθλήτρια Αγγλίας

Ο Πελεγκρίνι εξετάζει τώρα την πιθανότητα παραμονής του έμπειρου 36χρονου μέσου στο «Έτιχαντ» και πέραν του τυπικού χρόνου δανεισμού του, καθώς το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ (MLS) δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν το Μάρτιο του 2015.

«Τον Ιανουάριο θα δούμε τι συμβαίνει και θα λάβουμε μια απόφαση τότε για το θέμα» δήλωσε ο Πελεγκρίνι, που κατάλαβε ότι η εμπειρία και οι αγωνιστικές παραστάσεις του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου.