Αθλητικά
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 19:58

Ο Ρανιέρι ανακοίνωσε τους «ξένους» για Φινλανδία και Β. Ιρλανδία

Τις επιλογές του όσον αφορά στους διεθνείς που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού ανακοίνωσε ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Κλάουντιο Ρανιέρι, ενόψει των αναμετρήσεων του Οκτωβρίου με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

 

Τις επιλογές του όσον αφορά στους διεθνείς που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού ανακοίνωσε ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Κλάουντιο Ρανιέρι, ενόψει των αναμετρήσεων του Οκτωβρίου με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που κάλεσε στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Ιταλός τεχνικός περιλαμβάνονται οι Χάρης Μαυρίας και Κυριάκος Παπαδόπουλος, παρότι δεν έχουν ακόμη χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρανιέρι κάλεσε τους, Καρνέζη, Κονέ (Ουντινέζε), Τοροσίδη, Μανωλά,  Χολέμπας (Ρόμα), Μόρα, Χριστοδουλόπουλο, Ταχτσίδη (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδη (Τζένοα), Βύντρα, Καράμπελα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλο (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κυριάκο Παπαδόπουλο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Καπίνο (Μάιντς), Σαμαρά (Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον), Μαυρία (Σάντερλαντ), Σάμαρη (Μπενφίκα) και Αβραάμ Παπαδόπουλο (Τραμπζονσπόρ).