Πολιτική
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 12:59

Λογόφεραν στη Βουλή Νεράντζης - Κωνσταντοπούλου

Ένταση υπήρξε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Τάσο Νεράντζη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αφορμή στάθηκε το θέμα της ΝΕΡΙΤ. 

Ένταση υπήρξε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Τάσο Νεράντζη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Νεράντζης είπε ότι «το θέμα της ΝΕΡΙΤ έχει κριθεί από το ΣτΕ» και η κ. Κωνσταντοπούλου του επεσήμανε πως οι προσλήψεις έχουν κριθεί παράνομες από τα πρωτοδικεία του Ηρακλείου και της Αθήνας.

Τ. Νεράντζης: Σταματήστε εν όψει της προγαμιαίας προετοιμασίας σας.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Είστε εκτεθειμένος.

Τ. Νεράντζης: Αν εγώ είμαι εκτεθειμένος, εσείς έκθετη και ξέρετε γιατί.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κατεβείτε από τη θέση σας δεν σας επιτρέπει το ήθος να είστε πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Γελοιοποιείτε το θεσμό.

Τ. Νεράντζης: Με εμπνέετε…

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Από πού εμπνέεται ο καθένας είναι δικό του θέμα.

Στη συνέχεια κατά την ψηφοφορία στην Επιτροπή σχετικά με το αν θα κληθούν τα μέλη του δ.σ. της ΝΕΡΙΤ που παραιτήθηκαν, ο κ. Νεράντζης ρωτούσε έναν ένα τους βουλευτές, αλλά στη Ζ. Κωνσταντοπούλου είπε «η κυρία…;». «Μην δυσκολεύεστε να προσφωνήσετε ένα συνάδελφό σας», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Να ξεφωνίσω;», απάντησε ο Τ. Νεράντζης.

newsroom naftemporiki.gr