Αθλητικά
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 00:55

Ντομίνγκες: Να μη σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι

Το αδιάκοπο τρέξιμο και η ομαδικότητα ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Ολυμπιακό την πολύ μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες στις δηλώσεις του μετά το 3-2 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας. 

 

Το αδιάκοπο τρέξιμο και η ομαδικότητα ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Ολυμπιακό την πολύ μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες στις δηλώσεις του μετά το 3-2 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας. 

«Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που πολεμάει αδιάκοπα. Ήμασταν ενωμένοι, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και τρέξαμε ασταμάτητα: αυτά ήταν τα μυστικά της νίκης» είπε ο Αργεντινός πλέι μέικερ της πειραϊκής ομάδας.

«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που βάλαμε τρία γκολ στην Ατλέτικο, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό γιατί ακολουθούν κι άλλα δύσκολα παιχνίδια. Είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίξει εδώ με τον κόσμο να τραγουδάει και να μας στηρίζει ασταμάτητα και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε» πρόσθεσε. 

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, από την πλευρά του, δεν πίστευε στα μάτια του όταν πληροφορήθηκε ότι είχε διανύσει κατά τη διάρκεια του αγώνα συνολική απόσταση περίπου 17 χιλιομέτρων.

«Είμαι έκπληκτος που έτρεξα τόσο πολύ. Όλοι μας δώσαμε το 100% των δυνάμεών μας και γι΄ αυτό νικήσαμε μια ομάδα σαν την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως είχα πει και στο πρώτο ματς, όλοι με έχουν δεχθεί με εξαιρετικό τρόπο. Μου ‘χουν δώσει τη δυνατότητα να προσαρμοστώ εύκολα» είπε ο Σέρβος.

«Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ και νομίζω πως στο μέλλον μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε τα πράγματα. Ο επόμενος αγώνας μας είναι στη Σουηδία. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, αλλά μέχρι τότε έχουμε και κρίσιμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα» συμπλήρωσε ο χαλκέντερος αμυντικός μέσος. 

Ο Ιμπαΐμ Αφελάι τόνισε ότι «ακόμη κι αν θεωρήσουμε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, σήμερα ήμασταν εμείς καλύτεροι και φτάσαμε σε ένα ονειρικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν απίθανο, το κοινό δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να είναι δίπλα μας από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος, ακόμη και στο ζέσταμα.Αν κρίνουμε από τη σημερινή εμφάνιση, σε συνδυασμό με τον κόσμο μας, είμαστε μια ομάδα που δύσκολα μπορεί να τη νικήσει κανείς».