Αθλητικά
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 19:42

Ρομπέρτο: Πανέτοιμοι για την Ατλέτικο

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και αρχηγός του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και αρχηγός του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε μία ομάδα πιστή στο στιλ παιχνιδιού μας, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο καθένας με τις δυνάμεις του θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον καλύτερό του εαυτό» σχολίασε ο ικανός τερματοφύλακας.

Όταν ρωτήθηκε για τις πολύ καλές εμφανίσεις του πέρυσι ανέφερε πως «ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα και για μένα. Μακάρι να τα πάμε ακόμα καλύτερα φέτος. Είναι τιμή μου που φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι ένα μεγάλο βάρος και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο και να φανώ αντάξιος όπως οι προκάτοχοί μου».

Όσο για το αν θεωρεί τον αυριανό αγώνα ένα είδος ρεβάνς απέναντι στην πρώην ομάδα του; «Όχι, δεν είναι ρεβάνς. Το βλέπω σαν παίκτης του Ολυμπιακού και θα κάνω τα πάντα για να ευχαριστήσω την ομάδα και τους οπαδούς μας. Το βλέπω μόνο σαν τερματοφύλακας του Ολυμπιακού».

Για το βαθμό δυσκολίας της διοργάνωσης, τέλος, είπε: «Γνωρίζουμε που θα παίξουμε. Είμαστε πανέτοιμοι. Οποιαδήποτε ομάδα κι αν αντιμετωπίζαμε σε αυτή τη διοργάνωση θα ήταν πρωταθλήτρια. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, με καλή εμφάνιση το Σάββατο. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε στη διοργάνωση».