Αθλητικά
Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 21:28

«Μαγεύει» ο Ντιέγκο Κόστα, ασταθής η Λίβερπουλ

Ο Ντιέγκο Κόστα βάλθηκε να αποσβέσει τάχιστα το (πολύ μεγάλο) ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή του, καθώς σε τέσσερις αγωνιστικές στην πρέμιερ λιγκ έχει ήδη σκοράρει επτά τέρματα!

 

Ο Ντιέγκο Κόστα βάλθηκε να αποσβέσει τάχιστα το (πολύ μεγάλο) ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή του, καθώς σε τέσσερις αγωνιστικές στην πρέμιερ λιγκ έχει ήδη σκοράρει επτά τέρματα!

Ο Βραζιλιάνος στην καταγωγή αλλά πολιτογραφημένος Ισπανός οδήγησε την Τσέλσι στην τέταρτη νίκη επί ισάριθμων συναντήσεων, παίρνοντας τους «μπλε» από το χέρι και οδηγώντας τους εκ του ασφαλούς στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σουόνσι (4-2), στο οποίο οι «κύκνοι» προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Τέρι στο 11΄. Η συνέχεια ανήκε στον Κόστα, που σκόραρε τρις (45΄, 56΄, 67΄) πριν ο Ρεμί «γράψει» το 4-1, με τον Σέλβι να μειώνει απλώς σε 4-2 στο 86ο λεπτό.

Η Έβερτον πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ χάρις στα γκολ των Λουκάκου (2΄) και Μιραλάς (66΄), η Σαουθάμπτον συνέτριψε 4-0 (6΄,19΄ Πέλε, 54΄ Κορκ, 90΄+ Σνάιντερλεν) τη Νιούκαστλ, αλλά η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στο «Μπριτάνια», με τη νεοφώτιστη Λέστερ να πετυχαίνει την πρώτη νίκη της, με 1-0 (64΄ Ουλόα) επί της Στόουκ, που προερχόταν από το «διπλό» επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι έμειναν στο 0-0, ενώ η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 της Σάντερλαντ. Οι φιλοξενούμενοι, αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα Λιγκ, προηγήθηκαν στο 2΄ με τον Έρικσεν, ισοφάρισε στο 4΄ ο Τζόνσον, ο Σουηδός ξανάδωσε προβάδισμα στους «πετεινούς» στο 48΄ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε το αυτογκόλ του Κέιν στο 82΄.

Στο «Άνφιλντ», στον τελευταία αγώνα της ημέρας, οι φίλοι της Λίβερπουλ υποδέχθηκαν τον Μπαλοτέλι με ενθουσιασμό αλλά την παράσταση έκλεψε ο Αγκμπολανχόρ, που μερικές ημέρες μετά την υπογραφή του νέου τετραετούς συμβολαίου του χάρισε μεγάλη νίκη στην Άστον Βίλα σκοράροντας το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 9ο λεπτό, με αποτέλεσμα οι «χωριάτες» να βρίσκονται μόνοι στη δεύτερη θέση.