Αθλητικά
Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 12:07

Γ. Βασιλακόπουλος: Αφετηρία επανόδου στις επιτυχίες η παρουσία της Εθνικής

Ικανοποιημένος από τη συνολική προσπάθεια και την εν γένει παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

 

Ικανοποιημένος από τη συνολική προσπάθεια και την εν γένει παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Με γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο πρώτος παράγοντας του ελληνικού μπάσκετ συνεχάρη αθλητές και τεχνικό επιτελείο, υπογραμμίζοντας ότι η ήττα από τη Σερβία δεν ακυρώνει την προσπάθεια της ομάδας και διατρανώνοντας την πεποίθηση ότι η παρουσία της «γαλανόλευκης» στην ιβηρική χερσόνησο θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εκ νέου εκτόξευση του αθλήματος σε διεθνές επίπεδο.   

«Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και όλο το επιτελείο για την προσπάθεια που έκαναν και την παρουσία που είχαν» αναφέρεται στη δήλωση.

«Με στενοχώρησε, όπως και όλους τους υγιείς φιλάθλους, το τελευταίο παιχνίδι, όμως σε καμία περίπτωση ένα άτυχο αποτέλεσμα δεν μπορεί να ακυρώσει την παρουσία της ομάδας στα γήπεδα της Ισπανίας. Η ανταπόκριση που υπήρξε από το φίλαθλο κοινό ήταν καθολική και απολύτως θετική αναγνωρίζοντας τα καλά στοιχεία και τα αισιόδοξα μηνύματα που έστειλε η ομάδα» συνεχίζει ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Δεν περνούν απαρατήρητα και τα πολλά εγκωμιαστικά σχόλια που ήρθαν και εκτός Ελλάδας για την Εθνική, η οποία έφερε το μπάσκετ για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο της φίλαθλης κοινής γνώμης. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η παρουσία θα αποτελέσει μια νέα αφετηρία επανόδου του ελληνικού μπάσκετ στις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες» καταλήγει η δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ.