Αθλητικά
Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 00:42

Ρανιέρι: Δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία

Πεπεισμένος ότι η Εθνική ομάδα δικαιούνταν το βαθμό της ισοπαλίας εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι, μετά τον ατυχή (0-1) αγώνα με τη Ρουμανία.

Πεπεισμένος ότι η Εθνική δικαιούνταν το βαθμό της ισοπαλίας εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι, μετά τον ατυχή (0-1) αγώνα με τη Ρουμανία, αν και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά.

«Κάναμε κακό παιχνίδι, αλλά ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Κάναμε πολλά λάθη επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες αλλά προσπάθησαν να δώσουν το κάτι παραπάνω» είπε ο Ιταλός τεχνικός.

«Οι αντίπαλοί μας είχαν περισσότερα παιχνίδια κι αυτό έκανε τη διαφορά. Χάσαμε έναν αγώνα αλλά είναι η πρώτη μας φορά μαζί. Οι παίκτες δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω. Θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον γιατί θα έχουμε πιο πολλά παιχνίδια στα πόδια μας και θα έχουμε γνωριστεί» πρόσθεσε.

Για τη συμμετοχή του Μάνταλου ο κ. Ρανιέρι εξήγησε ότι «έπαιξε γιατί είναι έξυπνος στο ένα-δύο. Δεν θέλω παίκτες που να κρατούν την μπάλα στα πόδια τους για ώρα», ενώ φαβορί του ομίλου «συνεχίζω και σήμερα να πιστεύω πως παραμένουν Ελλάδα και Ρουμανία».

Ερωτηθείς για τις επιλογές του ως προς το αρχικό σχήμα, απάντησε: «Μόνο ο Σαλπιγγίδης έχει κάνει προετοιμασία, ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Μήτρογλου. Θα μπορούσα να βάλω νέους παίκτες αλλά δεν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που μιλάμε για πρεμιέρα. Θέλω παίκτες σε καλή φυσική κατάσταση, θέλω πρέσιγκ...».