Για τους εργαζομένους ενός εστιατορίου, το ξεφλούδισμα πολλών μήλων κάθε μέρα είχε γίνει μία βαρετή διαδικασία.
Για τους εργαζομένους ενός εστιατορίου, το ξεφλούδισμα πολλών μήλων κάθε μέρα είχε γίνει μία βαρετή διαδικασία.
Η εφευρετικότητά τους, ωστόσο, μετέτρεψε το καθάρισμα των μήλων σε γρήγορο και διασκεδαστικό.
Ένας από τους υπαλλήλους του εστιατορίου, χρησιμοποιώντας ένα… ηλεκτρικό κατσαβίδι, καθαρίζει με ταχύτητα και δεξιοτεχνία τα μήλα, αποδεικνύοντας πως «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι».