Αθλητικά
Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 19:30

Ήττα-έκπληξη της Μάντσεστερ Σίτι από Στόουκ

Η... βόμβα της τρίτης αγωνιστικής στην πρέμιερ λιγκ εξερράγη στο «Έτιχαντ» και είχε «θύμα» την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, την οποία η Στόουκ υποχρέωσε στην πρώτη ήττα και μάλιστα εντός έδρας, με γκολ του Ντιούφ 58ο λεπτό.

 

Η... βόμβα της τρίτης αγωνιστικής στην πρέμιερ λιγκ εξερράγη στο «Έτιχαντ» και είχε «θύμα» την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, την οποία η Στόουκ υποχρέωσε στην πρώτη ήττα και μάλιστα εντός έδρας, με γκολ του Ντιούφ 58ο λεπτό.

Από την ήττα των «πολιτών» ωφελημένη βγήκε η Σουόνσι. Οι «κύκνοι» νίκησαν στην έδρα τους τη Γουέστ Μπρομ 3-0 (2΄, 71΄ Ντάιερ, 24΄ Ράουτλετζ), πραγματοποιώντας νέα πολύ καλή εμφάνιση και με τρεις επιτυχίες σε ισάριθμους αγώνες πέρασαν στην πρώτη θέση της κατάταξης. 

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 (38΄ Γιάνμαατ, 74΄ Άαρονς, 88΄ Γουίλιαμσον - 1΄ Γκέιλ, 48΄ Πάντσεον, 90΄+ Ζαχά) στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» το βαθμό στο τέλος.

Η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς έκανε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα επιβληθείσα της Σάντερλαντ 1-0 με γκολ του Όστιν στο 45΄, ενώ μια εντυπωσιακή Σαουθάμπτον ανέτρεψε το 0-1 από το τέρμα του Νομπλ (27΄) και σκοράροντας με τους Σνάιντερλεν (45΄, 68΄) και Πέλε (83΄) πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γουέστ Χαμ.