Αθλητικά
Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 21:13

Αναστασίου: Πολύ σημαντικό να μπούμε στους ομίλους

Παρά το «μαξιλάρι ασφαλείας» που δίνει στον Παναθηναϊκό το 4-1 του «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον πρώτο αγώνα με τη Μίντιλαντ, για τα πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ, ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν επαναπαύεται. 

 

Παρά το «μαξιλάρι ασφαλείας» που δίνει στον Παναθηναϊκό το 4-1 του «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον πρώτο αγώνα με τη Μίντιλαντ, για τα πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ, ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν επαναπαύεται. 

«Ήρθαμε εδώ με απώτερο σκοπό να τελειώσουμε την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να μπούμε στους ομίλους. Και αγωνιστικά και οικονομικά και για το στάτους του κλαμπ, αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες. Το 4-1 είναι ένα σκορ ασφαλείας, αλλά στη μπάλα όλα μπορούν να συμβούν» σχολίασε ο Γιάννης Αναστασίου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Η Γιουνάιτεντ χθες δέχθηκε 4 γκολ από μία ομάδα Γ΄ κατηγορίας. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός όλα μπορούν να γίνουν. Ξέρουμε πως παίζει η Μίντιλαντ και τι αδυναμίες έχει. Αυτό όμως που προέχει είναι να είμαστε προσηλωμένοι και να κάνουμε αυτά που έχουμε συζητήσει κι έχουμε προετοιμαστεί για να κάνουμε» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις απουσίες της ομάδας του είπε: «Έχουμε σημαντικές απουσίες, ενώ και οι Κλωναρίδης, Κουτρουμπής προέρχονται από τραυματισμούς. Για εμάς είναι σαν να ξεκινάει το παιχνίδι από το 0-0. Αν μπούμε με άλλη νοοτροπία θα είναι επικίνδυνο. Θα έχουμε χώρους και ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ».

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Νταβίντ Μέντες. «Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη στον Μάρκους (Μπεργκ). Κάθε μέλος είναι πολύ σημαντικό και είναι πολύ άσχημο και γι' αυτόν και για την ομάδα» ξεκίνησε ο Ολλανδός μέσος.

«Ήρθαμε στη Δανία για να τελειώσουμε την πρόκριση και να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε 2 μήνες για την Ευρώπη. Μιλήσαμε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό για τα λάθη που κάναμε. Όμως μην ξεχνάμε πως πριν λίγες μέρες κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στη Μίντιλαντ με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε.