Πολιτική
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2004 14:54

Επίθεση Παπανδρέου στην κυβέρνηση με αφορμή τις προεκλογικές διαφημίσεις

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος την κατηγόρησε για απόπειρα οικειοποίησης των μεγάλων έργων που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις προεκλογικές τηλεοπτικές διαφημίσεις της Νέας Δημοκρατίας εν όψει ευρωεκλογών.

«Αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνει ο καθένας βλέποντας τις διαφημίσεις», παρατήρησε ο κ. Παπανδρέου κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο της EXPO στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Τα έργα είναι του ελληνικού λαού», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε επειδή η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζει αυτό το έργο, το οποίο παλιότερα το θεωρούσε απλώς μακέτες». «Βεβαίως περιμένουμε και τις δικές τους μακέτες, γιατί ακόμα ούτε μακέτες δεν μας έχουν παρουσιάσει», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

«Περιμένουμε κάποια στιγμή την ουσιαστική κυβέρνηση, διότι τρέχουν τα πράγματα, ξεφεύγουν τα πράγματα από τα χέρια τους, περνάει μπροστά τους η ιστορία και δημιουργούνται προβλήματα, για τα οποία θα πληρώσει ο ελληνικός λαός» συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.

Το απόγευμα ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.