Αθλητικά
Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 15:22

Μάντσεστερ Σίτι: «Πολίτης» έως το 2019 ο Σίλβα

Την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι έως το 2019 θα φοράει ο Νταβίντ Σίλβα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας.

Την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι έως το 2019 θα φοράει ο Νταβίντ Σίλβα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Ισπανός διεθνής μέσος αποδέχθηκε την πρόταση των «πολιτών» για την επέκταση της συνεργασίας τους και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει πενταετή διάρκεια.

Ο Σίλβα υπέγραψε στη Σίτι το 2010 από τη Βαλένθια κι έγινε αμέσως βασικότατο στέλεχος της ενδεκάδας. Στη διάρκεια της τετραετούς παρουσίας του στο Μάντσεστερ έχει πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Αγγλίας κι ένα Σούπερ Καπ.

Εφόσον παραμείνει στο σύλλογο έως το 2019 θα έχει κλείσει τα 33 του χρόνια, οπότε είναι πολύ πιθανό, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, να κλείσει την καριέρα του στο σύλλογο: «Αισθάνομαι σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου, εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου. Αισθάνομαι γεμάτος από την παρουσία μου εδώ και τη δουλειά που γίνεται. Θέλω απλά, όπως όλοι, να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε τίτλους.

Φυσικά και θέλω να μείνω σε αυτό τον φανταστικό σύλλογο; Έχουμε πετύχει πάρα πολλά, έχουμε κυριαρχήσει στην Αγγλία και δεν βλέπω τον λόγο που να μας εμποδίζει να γίνουμε υπερδύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».