Αθλητικά
Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 14:58

ΑΕΚ: Φιλικό με Ρόμα στις 23/08

Πολύ μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα θα δώσει η ΑΕΚ στις 23 Αυγούστου,στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπως ανακοινώθηκε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της.

Πολύ μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα θα δώσει η ΑΕΚ στις 23 Αυγούστου,στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπως ανακοινώθηκε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών επαληθεύτηκαν και η Ένωση θα αντιμετωπίσει τους «τζιαλορόσι» στο ΟΑΚΑ, στο πιο δυνατό φιλικό ματς ενόψει της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε φιλικό ματς, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στις 24 Αυγούστου του 2000 στο «Ολύμπικο» της Ρώμης, όπου η Ένωση απέσπασε «λευκή» ισοπαλία. Τη σεζόν εκείνη, μάλιστα, οι «Ρωμαίοι» κατάκτησαν τον τίτλο στη Serie A, που είναι και το τελευταίο της πρωτάθλημα από τότε.

Επίσης, Ρόμα και ΑΕΚ είχαν «συγκρουστεί» και το 2002, αυτή την φορά σε επίσημο ματς και συγκεκριμένα στους ομίλους του Champions League. Και τα δύο παιχνίδια είχαν τελειώσει ισόπαλα, με 0-0 και 1-1 αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ: «Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί απέναντι σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη της Ιταλίας και μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης την AS Roma. Ο διεθνής φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο ΟΑΚΑ.

Η ήδη προγραμματισμένη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάρισα, κατόπιν συμφωνίας των δύο Συλλόγων, μετατέθηκε και θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της ΑΕΛ.»