Αθλητικά
Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 16:47

Ολυμπιακός: Πήρε Καραμάνο, έδωσε Παπάζογλου

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει από σήμερα ο Τάσος Καραμάνος. 

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει από σήμερα ο Τάσος Καραμάνος.

Ο 23χρονος επιθετικός θα παραμείνει στον Ατρόμητο και τη σεζόν 2014/2015, ενώ όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της μεταγραφής, οι Πειραιώτες παραχώρησαν στην ομάδα του Περιστερίου τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος υπέγραψε για 2 χρόνια στους «κυανόλευκους».

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καραμάνου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2015. Στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής, ο Θανάσης Παπάζογλου παραχωρείται στον Ατρόμητο», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «ερυθρόλευκοι».

Από την πλευρά της η αθηναϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι: «Στο πλαίσιο της μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή μας Τάσου Καραμάνου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το καλοκαίρι του 2015, αποκτήθηκε με μετεγγραφή από την ΠΑΕ Ατρόμητος ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου.

Ο Παπάζογλου υποβλήθηκε το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε αμέσως μετά το συμβόλαιο του.»

Ο 26χρονος σέντερ φορ αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές μετά τη λήξη του πρωταθλήματος από τον τον ΟΦΗ. Πραγματοποίησε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (7 γκολ) και επτά στο κύπελλο (4 γκολ).

Ο Καραμάνος έκανε 30 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, οι δύο ήταν για τα play-off (5 τέρματα), 5 στο Κύπελλο (4 γκολ) και μια στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.