Αθλητικά
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 16:29

Βόλεϊ: Αισιοδοξία στην Εθνική εν όψει Μαυροβουνίου

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρης Δρίκος, ενόψει του αυριανού δεύτερου τελικού στο Ευρωπαϊκό Λιγκ με το Μαυροβούνιο, στην πόλη Μπούντβα.

 

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρης Δρίκος, ενόψει του αυριανού δεύτερου τελικού στο Ευρωπαϊκό Λιγκ με το Μαυροβούνιο, στην πόλη Μπούντβα.

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 3-2 στον Εύοσμο στην πρώτη αναμέτρηση και για να κατακτήσει τον τίτλο θα πρέπει να νικήσει με «καθαρό» σκορ (3-0 ή 3-1), ακόμη και με 3-2, αρκεί σε αυτή την περίπτωση να κατακτήσει και το «χρυσό σετ» που θα παιχθεί ύστερα.

«Από την αρχή των αγώνων ξέραμε ποιες είναι οι απαιτήσεις, κάτι ανάλογο γνωρίζαμε για τους αγώνες με τη Σλοβενία γιατί ο στόχος είναι η πρώτη θέση του τουρνουά. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε αυτές τις προσδοκίες. Πιστεύω στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι πιστεύουμε στους εαυτούς μας» δήλωσε ο Δρίκος.

«Ξέρουμε το επίπεδό μας, και για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να δώσουμε όλη τη φόρμα μας. Και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες. Οι παίκτες είχαν τους αγώνες των πρωταθλημάτων, τις προπονήσεις με την εθνική ομάδα και τους αγώνες χωρίς κανένα διάλλειμα. Θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε τη φόρμα μας και να κερδίσουμε τον αγώνα» πρόσθεσε.

Τους Έλληνες διεθνείς εκπροσώπησε ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο οποίος είπε: «Αυτή η αναμέτρηση θα είναι πάρα πολύ καλή για τον κόσμο που θα έρθει να τη δει. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε τον αγώνα και να πάρουμε την πρώτη θέση».