Αθλητικά
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 11:49

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-0 τη Μίλαν

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, νίκησε τη Μίλαν με 3-0 στο Τορόντο σε αναμέτρηση για το διεθνές τουρνουά International Champions Cup, που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

 

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, νίκησε τη Μίλαν με 3-0 στο Τορόντο σε αναμέτρηση για το διεθνές τουρνουά International Champions Cup, που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Οι Πειραιώτες είχαν πολύ καλή απόδοση και με τους Κασάμι, Τσόρι και Μοζαουάκου να ξεχωρίζουν δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους «ροσονέρι» του Φιλίπο Ιντζάγκι, που δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα στον πάγκο των Λομβαρδών.

Οι Ντομίνγκεζ (19΄), Διαμαντάκος (49΄) και Μπουχαλάκης (78΄) σκόραραν τα γκολ του Ολυμπιακού, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν πάνω από 8.000 Έλληνες ομογενείς.

Η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» ικανοποίησε τον τεχνικό της, με τον Μίτσελ να δηλώνει πως «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί άξιζε κάποιος να ξενυχτήσει για να παρακολουθήσει την ομάδα του να αγωνίζεται κόντρα στη Μίλαν. Είμαστε χαρούμενοι, πρέπει όμως να θυμόμαστε πως αυτό ήταν απλώς ένα ματς της προετοιμασίας».

Όπως επισήμανε ο Ισπανός «είχαμε την ταυτότητα μιας δεμένης ομάδας και μας θύμισε την καλύτερη εικόνα της ομάδας που είχαμε την περασμένη σεζόν. Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα».

Όσο για το εξαιρετικό ντεμπούτο του Μαζουακού; «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θα αποτελέσει κι αυτός μια εξαιρετική λύση για να παίξει και στο κέντρο, αλλά και στην άμυνα. Ήταν πολύ καλός».