Αθλητικά
Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 17:29

Πόλο: Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική Ανδρών

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη, μετά τη νίκη με 10-9 επί της Ρουμανίας χάρις στο γκολ του Μυλωνάκη με τη λήξη του αγώνα, για την 4η αγωνιστική στον Α΄ όμιλο.

 

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη, μετά τη νίκη με 10-9 επί της Ρουμανίας χάρις στο γκολ του Μυλωνάκη με τη λήξη του αγώνα, για την 4η αγωνιστική στον Α΄ όμιλο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Μαυροβούνιο σημείωσε τρεις συνεχείς νίκες και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο απέναντι στην Ιταλία, την προσεχή Δευτέρα (20:00). 

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει 3-0 ύστερα από μόλις 2,5 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, αλλά δύο γκολ του Βλαχόπουλου κι ένα του Φουντούλη έφεραν την ισοφάριση.

Ο Ντιακόνου έδωσε πάλι προβάδισμα στη Ρουμανία, αλλά με τέρματα των Δελακά και Γούνα η Εθνική προηγήθηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, για να γίνει το 5-5 από τον Κρέτου στα 19΄΄ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Η Εθνική βρέθηκε να χάνει με 9-8 δυόμισι λεπτά πριν από το τέλος, αλλά το φινάλε ήταν εντυπωσιακό: η Ελλάδα ισοφάρισε 28΄΄ πριν τη λήξη με τον Μυλωνάκη στην κόντρα, στη συνέχεια ο Τσαλκάνης απέκρουσε το σουτ του Ράντου στα 8΄΄ και στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Μυλωνάκης και πάλι σκόραρε με τη λήξη.