Αθλητικά
Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 14:17

Ο Μαραντόνα κατήγγειλε για κλοπή την πρώην φίλη του

Η πρώην φίλη του Ντιέγκο Μαραντόνα συνελήφθη τη νύχτα στο αεροδρόμιο «Εζέιζα» του Μπουένος Άιρες από την Ιντερπόλ, με την κατηγορία της κλοπής. 

 

Η πρώην φίλη του Ντιέγκο Μαραντόνα συνελήφθη τη νύχτα στο αεροδρόμιο «Εζέιζα» του Μπουένος Άιρες από την Ιντερπόλ, με την κατηγορία της κλοπής. 

Σύμφωνα με την αναφορά του ειδησεογραφικού πρακτορείου Telam ο Μαραντόνα κατήγγειλε την Όλιβ Ρότσιο στις δικαστικές αρχές του Ντουμπάι, κατηγορώντας την για την κλοπή ρολογιών, υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και κοσμημάτων.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, ανακοίνωσε ότι η συνολική αξία των κλεμμένων αντικειμένων είναι περίπου 400 χιλιάδες δολάρια.

Η Ρότσιο, πρώην αθλήτρια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, συνελήφθη κατά την άφιξή της από τη Βραζιλία, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Η καταγγελία του Μαραντόνα έγινε στις 8 Ιουνίου στο Ντουμπάι και το ένταλμα σύλληψης βγήκε στις 9 Ιουλίου» ανέφερε δικαστική πηγή του Ντουμπάι.

Η είδηση ​​δόθηκε από την ίδια κοπέλα, η οποία από τηλέφωνο σε μπάνιο του αεροδρομίου κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης για να αναφέρει το περιστατικό και να δώσει τη δική της εκδοχή των γεγονότων.