Αθλητικά
Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 12:10

Λεβ: Γκέτσε, απόδειξε ότι είσαι καλύτερος του Μέσι

«Απόδειξε στον κόσμο ότι είσαι καλύτερος από τον Μέσι»: όσο προκλητική κι αν ακούγεται, αυτή ήταν η παρότρυνση του Γιόαχιμ Λεβ στον Γκέτσε, όταν ο εκλέκτορας της Γερμανίας στράφηκε προς τον άσσο της Μπάγερν Μονάχου μετά την κλήση για να αντικαταστήσει τον Κλόζε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Αργεντινής.

 

«Απόδειξε στον κόσμο ότι είσαι καλύτερος από τον Μέσι»: όσο προκλητική κι αν ακούγεται, αυτή ήταν η παρότρυνση του Γιόαχιμ Λεβ στον Γκέτσε, όταν ο εκλέκτορας της Γερμανίας στράφηκε προς τον άσσο της Μπάγερν Μονάχου μετά την κλήση για να αντικαταστήσει τον Κλόζε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Αργεντινής.

Τη συνέχεια, βεβαίως, κατέγραψε η ιστορία, αφού ο Γκέτσε αποδείχθηκε ο πλέον καθοριστικός ποδοσφαιριστής του αγώνα σκοράροντας στο 113ο λεπτό το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε στη «μάντσαφτ» τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο της. Μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο Λεβ που αποκάλυψε το ανέκδοτο αυτό περιστατικό.

«Του είπα: ''Δείξε στον κόσμο ότι είσαι καλύτερος από τον Μέσι και πως μπορείς να αποφασίσεις την τύχη του παιχνιδιού. Ο Μάριο έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να το κάνει» σημείωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Γερμανίας. «Είναι σαν ένα όνειρο, είναι απερίγραπτο» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Γκέτσε.