Αθλητικά
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 16:06

Ευρωλίγκα: «Σκοπός να είναι καλός από το Top-16 και μετά» κατά τον Μπαρτζώκα

Υπομονή ως την ολοκλήρωση των ρόστερ όλων των ομάδων συνέστησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην πρώτη εκτίμησή του για τον 4ο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα. 

 

Υπομονή ως την ολοκλήρωση των ρόστερ όλων των ομάδων συνέστησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην πρώτη εκτίμησή του για τον 4ο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα.

Ο νικητής της διοργάνωσης το 2013 εστίασε στη μπασκετική παράδοση των δύο ισπανικών ομάδων του γκρουπ και την προσπάθεια ανέλιξης των υπόλοιπων, ενώ τόνισε πως ζητούμενο είναι να είσαι σταθερά καλός από το Top-16 και ύστερα. 

«Για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο σχόλιο για τον όμιλο θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα ρόστερ των ομάδων» υπογράμμισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Είμαστε σε ένα γκρουπ με ομάδες που έχουν μεγάλη μπασκετική παράδοση, όπως η Βαλένθια και η Λαμποράλ. Η Γαλατασαράι και ο Ερυθρός Αστέρας κάνουν τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και είναι ανάμεσα στις ομάδες που κανείς δεν θέλει για αντίπαλο και η Νεπτούνας προέρχεται από μια χώρα που λατρεύει το μπάσκετ και έχει πάντα αξιόμαχες ομάδες» πρόσθεσε.

«Το ζητούμενο είναι να δείχνεις το καλύτερό σου πρόσωπο από το Top-16 και μετά. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα και σε πρώτη φάση ο στόχος μας είναι να περάσουμε στο Top 16 και μέσα από κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι» συμπλήρωσε την τοποθέτησή του ο Έλληνας τεχνικός.