Αθλητικά
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 19:32

Μπάσκετ: Τέλος από τον Ολυμπιακό Λο και Μπέγκιτς

Διπλό «διαζύγιο» σήμερα για τον Ολυμπιακό που αποχαιρέτησε τους Έισι Λο και Μίρζα Μπέγκιτς, οι οποίοι είναι πια ελεύθεροι να συνεχίσουν όπου επιθυμούν την καριέρα τους.  

 

Διπλό «διαζύγιο» σήμερα για τον Ολυμπιακό που αποχαιρέτησε τους Έισι Λο και Μίρζα Μπέγκιτς, οι οποίοι είναι πια ελεύθεροι να συνεχίσουν όπου επιθυμούν την καριέρα τους.  

Χρονικά προηγήθηκε η ανακοίνωση για τον Λο, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2012 επί Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Αμερικανός γκαρντ πλαισίωσε πολύ καλά τον Σπανούλη και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, τόσο την ίδια χρονιά όσο και το 2013.

Ο τραυματισμός στο γόνατο, όμως, αποδείχθηκε μεγάλο εμπόδιο για τη συνέχεια της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Ο Λο εγχειρίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκίνησε εκεί αποκατάσταση και πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από το επιτελείο του συλλόγου δεν επέτρεψαν τη συνέχεια της συνεργασίας.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά για τον Μπέγκιτς, με την οποία η διοίκηση του Ολυμπιακού γνωστοποίησε ότι έκανε χρήση του όρου που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον Σλοβένο σέντερ, ο οποίος αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες αλλά απογοήτευσε.