Αθλητικά
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 16:55

Μπάσκετ: Διορία ως αύριο έδωσε ο Παναθηναϊκός στον Καλάθη

Διορία μέχρι αύριο έδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Νικ Καλάθη, προκειμένου αυτός να απαντήσει -θετικά ή αρνητικά- στην πρόταση συνεργασίας που του έκαναν οι «πράσινοι».

 

Διορία μέχρι αύριο έδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Νικ Καλάθη, προκειμένου αυτός να απαντήσει -θετικά ή αρνητικά- στην πρόταση συνεργασίας που του έκαναν οι «πράσινοι».

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, ισχυριζόμενη ότι «έχει καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του αθλητή» και κάνοντας λόγο για «απόλυτη ταύτιση στην πορεία των διαπραγματεύσεων».

Στη συνέχεια η διοίκηση του πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας τονίζει πως «για λόγους άγνωστους προς εμάς, όμως, ο Νικ Καλάθης ακόμη δεν έχει υπογράψει παρότι έχουμε καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του» και υποθέτει ότι «είναι προφανές πως κάτι έχει προκύψει, ότι κάπου υπάρχει εμπλοκή κι αυτό το γνωρίζει ο ίδιος».

Στην ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προειδοποιεί ότι «δεν πρόκειται να μπούμε σε λογική πλειοδοτικού διαγωνισμού με κανέναν και για κανέναν» και ενημερώνει πως «η διορία που έχει δοθεί εδώ και μέρες στον Νικ Καλάθη, ώστε να στείλει την υπογραφή του εκπνέει την Παρασκευή (27/6/2014)».