Πολιτική
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2004 19:09

Ρουσόπουλος: O κ. Βούγιας εκτός από τον εαυτό του εκθέτει και το Κόμμα του

Σκληρή ήταν η απάντηση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, στην κριτική που άσκησε σήμερα στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Βούγιας http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/07/21/935219.htm .

«Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός, ιδίως όταν με τις ατυχείς δηλώσεις του εκθέτει, πέρα από τον εαυτόν του και το Κόμμα του», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος.

«Είναι, επιτέλους, καιρός ο κ. Βούγιας να αντιληφθεί ότι οι πολίτες απορρίπτουν την κενολογία, την ελαφρότητα και τα λόγια του αέρα που χαρακτηρίζουν τον πολιτικό λόγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», συνεχίζει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσθέτει:

«Και αφού ενδιαφέρεται τόσο για το Ζέπελιν, καλό είναι να γνωρίζει ότι επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ παραγγέλθηκε το εν λόγω, με κόστος εκατομμυρίων ευρώ και χωρίς κανείς από τους τότε ιθύνοντες να φροντίσει να μάθει ότι οι προδιαγραφές του δεν επιτρέπουν πτήση όταν πνέουν άνεμοι άνω των πέντε μποφόρ, όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα».