Πολιτική
Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 08:09

Στο Ιπποκράτειο με γαστρεντερική ενόχληση ο Ευ. Βενιζέλος

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, λόγω γαστρεντερικής ενόχλησης. Ο καθηγητής καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, δήλωσε στο MEGA πως ο κ. Βενιζέλος «το πιο πιθανό είναι ότι θα βγει μέχρι το μεσημέρι».

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα στη 01:30 το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, με γαστρεντερική ενόχληση.

Ο καθηγητής καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, δήλωσε στο MEGA πως ο κ. Βενιζέλος «το πιο πιθανό είναι ότι θα βγει μέχρι το μεσημέρι».

Εκτίμησε πως θα παραστεί στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «χωρίς πρόεδρο ορκωμοσία δε γίνεται».

Παράλληλα στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε ο κ. Στεφανάδης τονίζονται τα ακόλουθα: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών με γαστρεντερικά ενοχλήματα για έλεγχο. Από το γενόμενο κλινικό και παρακλινικό έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα το παθολογικό. Εγένετο για προληπτικούς λόγους στεφανιογραφία, η οποία δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα. Θα εξέλθει το προσεχές δίωρο με οδηγίες».

newsroom naftemporiki.gr