Αθλητικά
Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 23:25

Formula 1: Κυρίαρχη η Mercedes στο 2ο γύρο των δοκιμαστικών του Καναδά

«Θύμωσαν» οι πιλότοι της Mercedes, Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ, στο 2ο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών του καναδικού γκραν πρι (Κυριακή 21:00) κι έκαναν τους καλύτερους χρόνους, αφήνοντας τρίτο τον Φέτελ και τέταρτο τον Ραϊκόνεν.

«Θύμωσαν» οι πιλότοι της Mercedes, Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ, στο 2ο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών του καναδικού γκραν πρι (Κυριακή 21:00) κι έκαναν τους καλύτερους χρόνους, αφήνοντας τρίτο τον Φέτελ και τέταρτο τον Αλόνσο, που είχε κάνει τον ταχύτερο χρόνο στον 1ο γύρο.

Ο Ισπανός, Φερνάντο Αλ'όνσο με Ferrari ήταν ο πιο γρήγορος στο ξεκίνημα των ελεύθερων δοκιμαστικών της πίστας «Ζιλ Βιλνέβ», ωστόσο, στον επόμενο γύρο οι πιλότοι της Mercedes αποκατέστησαν την τάξη...

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε τον ταχύτερο χρόνο, ο Νίκο Ρόσμπεργκ ακολούθησε, ενώ τρίτος ήταν ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ με Red Bull. Την πεντάδα συμπλήρωσαν οι δύο Ferrari, των Κίμι Ραϊκόνεν και Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έμεινε μόλις δωδέκατος λόγω κάποιων προβλημάτων στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το Σάββατο στις 15:00 θα γίνει ο τρίτος γύρος των ελεύθερων δοκιμών, τρεις ώρες μετά οι κατατακτήριες και την Κυριακή στις 21:00 θα διεξαχθεί το γκραν πρι.