Κοινωνία
Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 14:52

«Η αδερφή της Φαίης ήθελε να μας χωρίσει»

«Η αδερφή της Φαίης ήθελε να μας χωρίσει» είπε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος για δολοφονία της πριν από περίπου έναν χρόνο στη Νέα Μάρκη. Κατά την απολογία του, ζήτησε και «συγγνώμη» από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας.

«Συγγνώμη» ζήτησε από τον πατέρα της Φαίης ο κατηγορούμενος για δολοφονία της άτυχης κοπέλας πριν από περίπου ένα χρόνο στη Νέα Μάκρη, κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Περιγράφοντας το περιστατικό ο κατηγορούμενος υποστήριξε:

«Η Φαίη με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε. Όταν βρεθήκαμε η κοπέλα ούρλιαζε, ήταν τρελαμένη και μου έριξε δυο χαστούκια. Μου λέει: "Κοίτα να δεις μου τα είπε όλα η αδελφή μου, ότι έχετε συνευρεθεί πάνω από 10 φορές". Θόλωσα, δεν έβλεπα μπροστά μου. Θυμάμαι ότι της έριξα δυο χαστούκια και μπορεί και δυο μπουνιές. Δεν την κλώτσησα. Δε θυμάμαι τίποτα άλλο. Όταν κατάλαβα τι έκανα με έπιασε η ψυχή μου κι έβαλα τα κλάματα. Όταν πήγα στο νοσοκομείο πήρα την αδελφή της και της είπα να έρθει. Εκείνη μου είπε "μη με προδώσεις, εγώ θα είμαι δίπλα σου, θα μιλήσω στο πατέρα μου". Μου είπε "μην ανησυχείς, δε χρειάζεται να πεις τι έγινε μεταξύ μας"».

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε και στην ερωτική σχέση που είχε με την συγκατηγορουμένη του και αδελφή της Φαίης, η οποία, όπως υποστηρίζει, του έλεγε συνέχεια ότι η αδελφή της έχει σχέσεις με παντρεμένους.

«Συνέχιζε τις ίντριγκες, ήθελε να μας χωρίσει. Ήρθε και μου είπε το μοιραίο βράδυ να πάμε σε ένα πάρτι στη Λούτσα. Όταν αρνήθηκα μου είπε "κάτσε με τη Φαίη που σε κάνει ρεζίλι και πηγαίνει με παντρεμένους". Όταν με πήρε τηλέφωνο η Φαίη της είπα "άστο να μείνουμε φίλοι". Εκείνη τότε, μου τηλεφωνούσε συνέχεια βρίζοντάς με γιατί είχα σχέση με την αδελφή της».

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ακόμη πως ποτέ άλλοτε δεν είχε ξανακουμπήσει, όπως ανέφερε, τη Φαίη.

«Όλα αυτά που ακούω εδώ δεν τα γνωρίζω» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν παίρνει ναρκωτικά, αλλά νόμιμα σκευάσματα, και όχι αναβολικά.