Αθλητικά
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2004 14:26

Champions League - Ευνοϊκή η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ

Ευνοϊκή ήταν η κλήρωση του γ' προκριματικού γύρου του Champions League, για το δικέφαλο του Βορρά καθώς η κληρωτίδα ανέδειξε αντίπαλο του ΠΑΟΚ μία εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Ελσίνκι (Φινλανδία).

Στο Ελσίνκι, το πρώτο μάτς μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με λευκή ισοπαλία (0-0) και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου, οπότε και θα μάθει τον αντίπαλό της η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη.

Όσον αφορά τις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα αναγκαστούν να παίξουν στον γ' προκριματικό γύρο για μια θέση στο Champions League της φετινής περιόδου, η Λίβερπουλ αναμένεται να ξεπεράσει εύκολα το «εμπόδιο» της αυστριακής Γκράτσερ, όπως και η Γιουβέντους, η οποία θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Τζουργκάρντεν-Κάουνας.

Η Λεβερκούζεν θα αναμετρηθεί με την Μπάνικ Οστράβας, η Κορούνια θα συναντήσει τη νικήτρια του ζευγαριού Χάιντουκ Σπλιτ-Σέλμπουρν (Ιρλανδία), η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με τον νικητή των αναμετρήσεων WIT Τυφλίδας-Βίσλα Κρακοβίας και η περσινή φιναλίστ, Μονακό, θα βρεθεί αντίπαλος με τη νικήτρια των αγώνων Νόβα Γκόριτσα-Κοπεγχάγη.