Mag
Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 13:54

Όταν η αγάπη γίνεται ένστικτο

Μία όμορφη και συγκινητική ιστορία αγάπης ήρθε στο προσκήνιο λίγες μέρες πριν, στο Λιτλ Ροκ, πρωτεύουσα της πολιτείας του Αρκάνσας, στις ΗΠΑ.

Μία όμορφη και συγκινητική ιστορία αγάπης ήρθε στο προσκήνιο λίγες μέρες πριν, στο Λιτλ Ροκ, πρωτεύουσα της πολιτείας του Αρκάνσας, στις ΗΠΑ.

Ο ηλικιωμένος Μέλβιν Άμραιν διαγνώστηκε ότι πάσχει από αλτσχάιμερ, τρία χρόνια πριν.

Για τη σύζυγό του, Ντόρις, ήταν πολύ δύσκολο να βλέπει τον αγαπημένο της να μη θυμάται βασικά πράγματα.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, κάτι συνέβη πρόσφατα, για να της θυμίσει ότι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε πριν από πολλά χρόνια, δεν έχει αλλάξει.

Η ιστορία ξεκίνησε την παραμονή της γιορτής της μητέρας, όταν ο Μέλβιν, ο οποίος συνήθως χρειάζεται βοήθεια για να κάνει το γύρο του τετραγώνου στη γειτονιά όπου διαμένει, βγήκε μόνος του από το σπίτι και εξαφανίστηκε για αρκετή ώρα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε από την αστυνομία της περιοχής δύο μίλια μακριά από το σπίτι του.

Ο Μέλβιν εξέπληξε τους αστυνομικούς, όταν τους ανέφερε ότι είχε βγει για να πάρει λουλούδια στη σύζυγό του για τη γιορτή της μητέρας, παρόλο που δε θυμόταν από πού ξεκίνησε και πού μένει.

Ο άνδρας έπαιρνε δώρο στη γυναίκα του λουλούδια κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας, από τότε που εκείνη γέννησε το πρώτο τους παιδί, και δεν είχε σκοπό να γυρίσει στο σπίτι χωρίς πρώτα να έχει βρει ένα ανθοπωλείο.

Δύο αστυνομικοί συνέβαλαν στην ολοκλήρωση την αποστολής του Μέλβιν, καθώς πριν τον συνοδεύσουν στο σπίτι του, σταμάτησαν σε ένα ανθοπωλείο, για να τον βοηθήσουν να αγοράσει λουλούδια στη Ντόρις.

Στο σπίτι τον περίμενε η σύζυγός του, η οποία συγκινημένη διαπίστωσε ότι, σε μία έκλαμψή του, ο Μέλβιν της έδειξε την αγάπη του, προσφέροντάς της λευκά τριαντάφυλλα.

«Ακόμα κι αν το μυαλό δε θυμάται τα πάντα, φαίνεται ότι η καρδιά θυμάται», δηλώνει η Ντόρις.