Mag
Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 11:55

Ποιος είναι ο άνδρας που έδωσε γροθιά στον Μπραντ Πιτ

Ένας 25χρονος Ουκρανός, ο οποίος συνηθίζει να παρίσταται σε εκδηλώσεις που δίνουν το «παρών» διασημότητες από το χώρο του κινηματογράφου και όχι μόνο, είναι ο άνδρας που κρύβεται πίσω από την επίθεση στον Μπραντ Πιτ, το βράδυ της Τρίτης.

Ένας 25χρονος Ουκρανός, ο οποίος συνηθίζει να παρίσταται σε εκδηλώσεις που δίνουν το «παρών» διασημότητες από το χώρο του κινηματογράφου και όχι μόνο, είναι ο άνδρας που κρύβεται πίσω από την επίθεση στον Μπραντ Πιτ, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο αμερικανός ηθοποιός δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο ενώ υπέγραφε αυτόγραφα πριν από την πρεμιέρα στο Χόλιγουντ του «Maleficent», της τελευταίας ταινίας της συντρόφου του Αντζελίνα Τζολί.

Ο 25χρονος Βιτάλι Σεντιούκ πέρασε πάνω από το διαχωριστικό μπροστά από τον κινηματογράφο El Capitan και επιτέθηκε στον ηθοποιό, σπάζοντας του τα γυαλιά, πριν συλληφθεί από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Σεντιούκ αναστατώνει τις αρχές, καθώς έχει παρελθόν στο να φέρνει σε δύσκολη θέση διασημότητες.

Την πρώτη του «εμφάνιση» έκανε σε συνέντευξη Τύπου της Μαντόνα, όταν την πλησίασε για να της προσφέρει ένα λουλούδι και να της δηλώσει ότι είναι «η πριγκίπισσά του», χωρίς πάντως να την εντυπωσιάσει.

Επιπλέον, το 2012 προσπάθησε να φιλήσει τον ηθοποιό Ουίλ Σμιθ, ο οποίος τον χαστούκισε, ενώ στα βραβεία Grammy 2013 εφόρμησε στη σκηνή, λίγο πριν η τραγουδίστρια Αντέλ παραλάβει το βραβείο της, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.  

Ο Σεντιούκ είχε ορμήσει και στους ηθοποιούς Μπράντλεϊ Κούπερ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, για να τους αγκαλιάσει, προκαλώντας τους αμηχανία.

Λίγες μέρες πριν, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ταινιών των Καννών, προσπάθησε να μπει κάτω από το φόρεμα τις ηθοποιού Αμέρικα Φερέρα, κάτι που οδήγησε στην απόλυσή του από το ουκρανικό τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργαζόταν.