Πολιτιστικά
Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 14:48

Οι Rolling Stones συνεχίζουν από το Όσλο την περιοδεία τους

Οι Rolling Stones έδωσαν την πρώτη εδώ και καιρό συναυλία τους, στο Όσλο, κάνοντας επανεκκίνηση στην παγκόσμια περιοδεία τους,  η οποία διακόπηκε αιφνιδιαστικά, μετά τον  θάνατο της φίλης του Μίκ Τζάγκερ, Λορέν Σκοτ.

Οι Rolling Stones έδωσαν την πρώτη εδώ και καιρό συναυλία τους, στο Όσλο, κάνοντας επανεκκίνηση στην παγκόσμια περιοδεία τους, η οποία διακόπηκε αιφνιδιαστικά τον περασμένο Μάρτιο, μετά τον  θάνατο της φίλης του Μίκ Τζάγκερ, Λορέν Σκοτ.

Ο 70χρονος Τζάγκερ, διατηρώντας υψηλά επίπεδα  ενέργειας σε όλη τη διάρκεια  της συναυλίας, μπροστά σε περισσότερους από 23.000 θεατές, ανέφερε ότι ήταν ευτυχής που βρέθηκε και πάλι στη σκανδιναβική πόλη, όπου η περίφημη μπάντα έπαιξε για πρώτη φορά σε μια περιοδεία το μακρινό 1965. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, ο 66χρονος κιθαρίστας Ρόνι Γουντ σήκωσε τα χέρια του ψηλά σαν να κρατά ένα μωρό, με τον Τζάγκερ να εξηγεί στο κοινό ότι γιορτάζει τη γέννηση του εγγονιού του.

Στο Όσλο, το βράδυ της Δευτέρας, όπου ακούστηκαν θρυλικές επιτυχίες όπως το «Satisfaction», το «Brown Sugar» και το «Sympathy for the Devil», ήταν η πρώτη στάση της ευρωπαϊκής περιοδείας η οποία θα συνεχιστεί στη Λισαβόνα και κατόπιν στη Ζυρίχη.

Το θρυλικό συγκρότημα ανέβαλε τις συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, τον Μάρτιο, εξ αιτίας του θανάτου της 49χρονης Λόρεν Σκοτ η οποία συζούσε με τον Τζάγκερ από το 2001, μετά το χωρισμό του από τη Τζέρι Χολ. Ο γερόλυκος της ροκ δεν έκανε καμία αναφορά στο τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Όσλο.

naftemporiki.gr