Αθλητικά
Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2004 18:46

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την ημέρα της τελετής έναρξης

Από τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 13/8/2004 ως και τις 2 το πρωΐ του Σαββάτου 14/8/2004 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των Ι.Χ. αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, και στα δύο ρεύματα στην Λεωφόρο Βασ. Σοφίας από το ύψος του Χίλτον μέχρι τον κόμβο Αμπελοκήπων, όπως, επίσης, στην Λεωφ. Κηφισίας, από τον κόμβο Αμπελοκήπων μέχρι και την Αττική οδό και στην Λεωφ. Κύμης, από την Αττική οδό μέχρι την οδό Τραλλέων.

Στα τμήματα αυτά θα επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο διαπιστευμένων οχημάτων, καθώς και όλων των λεωφορείων των αστικών συγκοινωνιών.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα πρέπει να προσέρχονται με τα δημόσια μέσα μεταφοράς και ειδικότερα:

- Με τους ΗΣΑΠ, με αποβίβαση στον σταθμό Ειρήνη (για τους προερχόμενους από τις νότιες περιοχές της Αθήνας) και στον σταθμό «Νερατζιώτισσα» (για τους προερχόμενους από τις βόρειες περιοχές της Αθήνας).

- Με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, με αποβίβαση στον σταθμό «Νερατζιώτισσα» και

- Με τις Ολυμπιακές Λεωφορειακές Γραμμές, Χ11 με αφετηρία Δέλτα Φαλήρου, Χ14 με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος και Χ15 με αφετηρία τον Αγιο Δημήτριο στην οδό Πανόρμου.

Τέλος, oι οδηγοί δε θα είναι δυνατό να χρησιμοποιούν τις αντίστοιχες εισόδους και εξόδους της Αττικής Οδού από και προς το κέντρο της Αθήνας (Λ. Κηφισίας/κόμβος 11 και Λ. Κύμης/κόμβος 10) από τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Αυγούστου, έως τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Αυγούστου.

Μπορούν, ωστόσο, να χρησιμοποιούν ως κύρια εναλλακτική τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού/Λ. Κατεχάκη στις οποίες δεν θα ισχύσουν περιορισμοί.