Αθλητικά
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2004 17:11

Ο d.j. Tiesto στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών

Ο Tiesto, o οποίος ψηφίστηκε δύο φορές καλύτερος DJ του κόσμου από το περιοδικό DJ Magazine, θα γίνει ο πρώτος DJ που θα εμφανιστεί σε τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Tiesto θα παίξει ζωντανά στα πλατό του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας. Θα ακουστούν καινούρια κομμάτια, συνθέσεις που έγιναν ειδικά για την τελετή έναρξης και τραγούδια που έχουν προσαρμοστεί για να αναδεικνύουν το πνεύμα της τελετής.

Η πρόεδρος της Αθήνα 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή του Tiesto και δήλωσε: «Οι τελετές μας θα περιλαμβάνουν μοναδικά ελληνικά καλλιτεχνικά στοιχεία, σε συνδυασμό με σύγχρονες και διεθνείς προεκτάσεις. Εκτός από ρηξικέλευθο, είναι και απόλυτα φυσικό, να συμβάλει ένας σύγχρονος καλλιτέχνης όπως ο Tιesto στη γιορτή που θα οργανώσουμε τη βραδιά της έναρξης. Τον καλωσορίζουμε στην Αθήνα».

Ο διάσημος D.J. δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι τιμή μου που θα πάρω μέρος στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου. Η επιστροφή των Αγώνων στην πατρίδα τους και στην πόλη που αναβίωσαν, καθιστά τους Αγώνες του 2004 μια πολύ ξεχωριστή περίσταση. Η δυνατότητα να παίξω μουσική για δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο θα είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου».