Αθλητικά
Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 11:25

NBA: Στο Κλίβελαντ η πρώτη επιλογή στο φετινό ντραφτ

Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που για ακόμη μία φορά θα έχει την πρώτη επιλογή στο ντραφτ του NBA, που φέτος θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου. 

 

Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που για ακόμη μία φορά θα έχει την πρώτη επιλογή στο ντραφτ του NBA, που φέτος θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου.

Η κλήρωση έγινε στη Νέα Υόρκη και οι Καβαλίερς είναι αυτοί που θα επιλέξουν για τον καλύτερο μεταξύ των υποψηφίων νέων αστέρων του πρωταθλήματος.

«Δεν περίμενα ότι θα κερδίζαμε πάλι στην κλήρωση. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε το δυναμικό μας και να είμαστε πολύ πιο ισχυροί τη νέα σεζόν» δήλωσε εκπρόσωπος του Κλίβελαντ.

Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η τέταρτη φορά την τελευταία δεκαετία που οι Καβαλίερς αποκτούν το δικαίωμα της πρώτης επιλογής, η οποία το 2003 τους είχε στείλει τον Λεμπρόν Τζέιμς. Η δεύτερη επιλογή ανήκει στους Μιλγουόκι Μπακς και η τρίτη στους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Όπως αναφέρει ο αθλητικός αμερικανικός Τύπος, οι Άντριου Γουίγκινς και Τζόελ Εμπίντ (Κάνσας) και ο Τζαμπάρι Πάρκερ (Ντιούκ) θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να επιλεγούν στο νούμερο 1.

Το φετινό ντραφτ θα έχει πάντως και ελληνικό χρώμα, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Ιωάννης Παπαπέτρου του Ολυμπιακού, Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη, Μιχάλης Καμπερίδης του Φιλαθλητικού και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που φέτος έπαιξε στο NBDL.