Αθλητικά
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2004 07:28

Στη μάχη των μεταλλίων οι Ελληνες αθλητές

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την εθνική ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία νίκησε με 76-54 στο Ελληνικό, την Αυστραλία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο στις 10:15' το βράδυ, τις ΗΠΑ, οι οποίες ηττήθηκαν με 92-73 από το Πουέρτο Ρίκο.

Απόψε στις 8 μ.μ. ρίχνεται στην μάχη των μεταλλίων και η dream team της άρσης βαρών.

Ο Λεωνίδας Σαμπάνης στην κατηγορία των 62 κιλών θα διεκδικήσει μια νίκη, ενώ πολλές ελπίδες πρόκρισης έχει και η Χαρά Καστρίτση, στα 58 κιλά.

Στα προκριματικά της κολύμβησης μπαίνουν σήμερα το πρωΐ η Ζωή Δημοσχάκη, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Αθηνά Τζαβέλλα. Το πρωΐ θα αγωνιστεί στο τέννις και η Λένα Δανιηλίδου με αντίπαλο την Ουγγαρέζα, Κάπρος, ενώ το απόγευμα αρχίζει την προσπάθειά της στο ιππικό τρίαθλο η Χάϊντι Αντικατζίδη.

Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ των ανδρών επικράτησε χθες της Τυνησίας, με 3-0 σετ. Ο Νίκος Κακλαμανάκης έπεσε από την τρίτη στην πέμπτη θέση της κατηγορίας Μιστράλ, καθώς ακυρώθηκε η πρώτη ιστιοδρομία.

Εν τω μεταξύ λόγω των ισχυρών ανέμων, αύριο αναμένεται να διεξαχθούν οι αγώνες κωπηλασίας, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα.