Πολιτική
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2004 19:23

Ειδικά μέτρα κυκλοφορίας στη Βουλιαγμένη

Ειδικά μέτρα κυκλοφορίας θα ισχύσουν στην περιοχή της Βουλιαγμένης στις 25 και 26 Αυγούστου, αλλά και το Σάββατο 21 Αυγούστου και τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, λόγω διεξαγωγής του τρίαθλου (κολύμβηση, τρέξιμο και ποδηλασία).

Θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Πληροφορίες στο 185 ή στην ιστοσελίδα www.oasa.gr .

Η είσοδος στην πλαζ του ΕΟΤ από τη Λεωφ. Ποσειδώνος θα παραμείνει κλειστή για το κοινό.

Στις 21 και 23 Αυγούστου 2004 (προπόνηση αθλητών), θα ισχύσουν μόνο τα περιοριστικά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας μία ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης έως και μισή ώρα μετά τη λήξη της, δηλαδή από τις 07:00 έως τις 10:30 στις 21 Αυγούστου και από τις 09:00 έως τις 12:00 στις 23 Αυγούστου.

Στις 25 και 26 Αυγούστου τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας θα ισχύσουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγωνίσματος, δηλαδή από τις 08:00 έως και το πέρας του αγωνίσματος, 13:00.

Τα περιοριστικά μέτρα στάθμευσης θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης του αγώνα ημέρας έως και δύο ώρες μετά τη λήξη του.

Δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων κατά μήκος της ποδηλατικής διαδρομής (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), δηλαδή κατά μήκος των οδών που ορίζουν τη διαδρομή επί της Λεωφ. Αθηνάς στη διασταύρωση με την οδό Δήμητρας έως το ύψος της καντίνας που βρίσκεται αμέσως μετά τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, καθώς και στις οδούς Ερμού, Ερατούς, Μαυρολέοντος, Πανός.

Επίσης, στην περιοχή της Βουλιαγμένης που ορίζεται από τις οδούς Φαέθοντος, Δήμητρας, Ιάσονος,Διός (έως Θάλειας) και Λεωφ. Αθηνάς καθώς και στην περιοχή που ορίζεται από τις οδούς Νιόβης, Αρμονίας, Δεκελείας και Απόλλωνος έως τη διασταύρωση με την οδό Λητούς καθώς και επί των οδών Λητούς, Γρ. Λαμπράκη και Λεωφ. Καβουρίου.

Η έξοδος οχημάτων από την περιοχή που περικλείεται από τη διαδρομή θα πραγματοποιείται μόνο από την οδό Ιάσονος στις διασταυρώσεις με τις οδούς Ερμού και Πανός. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγωνίσματος, ο δρόμος αυτός θα χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.