Πολιτική
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 19:35

ΠΑΣΟΚ: Καταδίκη επίθεσης στον Κολωνό αλλά με αιχμές για υποψηφιότητα Ηλ. Νικολόπουλου

Με σαφείς αιχμές στην υποψηφιότητα του κ. Νικολόπουλου με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην καταδίκη της επίθεσης εναντίον μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή αγορά του Κολωνού το ΠΑΣΟΚ.

Με σαφείς αιχμές στην υποψηφιότητα του κ. Νικολόπουλου με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην καταδίκη της επίθεσης εναντίον μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή αγορά του Κολωνού το ΠΑΣΟΚ.

«Η Χρυσή Αυγή ήδη διαφημίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της την επίθεση «αγανακτισμένων πολιτών - πωλητών» εναντίον μελών του ΣΥΡΙΖΑ που μοίραζαν φυλλάδια στη λαϊκή αγορά του Κολωνού. Αυτό επιβεβαιώνει το πως αντιμετωπίζει το δημοκρατικό δικαίωμα των υπολοίπων κομμάτων να οργανώνουν τις προεκλογικές τους εκστρατείες» αναφέρεται στην ανακοίνωση όπου σημειώνεται επίσης ότι «η καταδίκη είναι αυτονόητη».

Ωστόσο, το κόμμα δεν αρκείται στην καταδίκη αλλά με αφορμή το συμβάν επανέρχεται στην υποψηφιότητα Νικολόπουλου σχολιάζοντας «ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του πολύ ορθά αναφέρεται στο καθήκον «όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων να υψώσουν ένα τείχος απέναντι στους υμνητές του ναζισμού» και προσθέτει «το κάλεσμα αυτό φανταζόμαστε ότι απευθύνεται και προς τους αυτόκλητους υπερασπιστές «Συνταγματολόγους» της ΧΑ, που στελεχώνουν το ευρωψηφοδέλτιο του».