Mag
Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 15:36

Μπουένος Άιρες: Αγώνας δρόμου για… σερβιτόρους

Τον ορισμό της γρήγορης εξυπηρέτησης αποτελούν περίπου 400 σερβιτόροι και σερβιτόρες, οι οποίοι δοκίμασαν την ταχύτητά τους σε αγώνα δρόμου στο Μπουένος Άιρες, όπου κλήθηκαν να διασχίσουν μία απόσταση 3 χιλιομέτρων, κρατώντας ένα δίσκο με ποτά.

Τον ορισμό της γρήγορης εξυπηρέτησης αποτελούν περίπου 400 σερβιτόροι και σερβιτόρες, οι οποίοι δοκίμασαν την ταχύτητά τους σε αγώνα δρόμου στο Μπουένος Άιρες, όπου δοκίμασαν να διασχίσουν μία απόσταση 3 χιλιομέτρων, κρατώντας ένα δίσκο με ποτά.

Ο δίσκος περιείχε ένα ποτήρι κρασί, ένα μπουκάλι νερό και ένα μπουκάλι αναψυκτικού, ενώ στόχος ήταν η επίτευξη του καλύτερου χρόνου, χωρίς να χυθεί ούτε μια σταγόνα από τα ποτά.

Ο αγώνας των ανδρών είχε δραματικό τέλος, με το νικητή να κρίνεται από το φώτο φίνις, με το νικητή Χουάν Ανιμπέλ, από την επαρχία του Σαν Χουάν, να δηλώνει εξουθενωμένος αλλά χαρούμενος που το βραβείο κατέληξε στην περιοχή του.

Νικήτρια στις γυναίκες αναδείχθηκε η Λιλιάνα Πάουελ, η οποία έλαβε μέρος απλά για να διασκεδάσει με τους φίλους της, αλλά τελικά κέρδισε το πρώτο βραβείο.

Δεν έγινε γνωστό αν οι σερβιτόροι εισέπραξαν και κάποιο μεγάλο φιλοδώρημα, για τη φιλότιμη προσπάθειά τους.