Πολιτική
Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 09:37

Φ. Κουβέλης: Δύσκολα η χώρα θα αποφύγει εθνικές εκλογές μέσα στο 2014

Την εκτίμηση ότι «δύσκολα η χώρα θα αποφύγει τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών μέσα στο 2014» έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ενώ σχετικά με την κοινή εμφάνιση με τον Γ. Παπανδρέου και τα σενάρια που την ακολούθησαν ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει «υπόβαθρο».

Την εκτίμηση ότι «δύσκολα η χώρα θα αποφύγει τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών μέσα στο 2014» έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, αναφέροντας ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό τοπίο.

Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Κουβέλης είπε ότι «θρυαλλίδα εξελίξεων δεν θα αποτελέσει μόνο η κάλπη, αλλά και η εμμονή της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ να ακολουθούν πολιτικές που βυθίζουν την κοινωνία και τη νέα γενιά στην απόγνωση».

Συνεργασίες

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τόνισε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας «αποτελούν μόνοδρομο», «προφανώς, όχι μιας κυβέρνησης όπως η σημερινή, που επιμένει πεισματικά σε ένα πολιτικό και οικονομικό μείγμα αποτυχημένο και επικίνδυνο», πρόσθεσε.

Σε άλλη συνέντευξή του, στον τηλεποτικό σταθμο ΣΚΑΙ, ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι δεν υπάρχει «υπόβαθρο» στην κοινή του εμφάνιση με τον Γιώργο Παπανδρέου, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, τη Δευτέρα.