Πολιτική
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2004 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥΟ) και μόνο το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπκές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιοανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία : Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία : Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία : Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί. Θερμοκρασία : Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βορειοανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.